Accountmanager Belgische en Nederlandse markt

Wat ga je doen als accountmanager?
Ben jij steengoed in het op- en uitbouwen van relaties? Ga aan de slag als accountmanager bij dit internationale bedrijf dat voor tal van bekende merken (zoals L’Oréal, Red Bull, Unilever en Vermaat) de marketing- en promotiematerialen verzorgt. Voeg je bij dit kleine, gezellige team in IJsselstein!

Van menukaarten tot flyers en van posters tot zitzakken, dit bedrijf is de specialist als het gaat om marketing- en promotiematerialen. Jouw toekomstige werkgever is actief in de Nederlandse, Belgische, Franse en Amerikaanse markt en als accountmanager ga jij de Belgische en Nederlandse fabrikanten en franchise relaties beheren. Jouw collega accountmanagers halen nieuwe klanten binnen en verzorgen de onboarding. Vanaf daar neem jij het over. Jij luistert naar de klant, denkt met hen mee en benut kansen voor up- en cross selling. Jij zorgt ervoor dat de klant altijd blij en tevreden is. Want jij weet: Dan volgen die commerciële resultaten vanzelf!

Je werkt in een klein team dat bestaat uit twee andere accountmanagers en twee assistent accountmanagers. Jij gaat de bestaande Belgische en Nederlandse relaties beheren en verstevigen; hiervoor werk je grotendeels vanuit kantoor, zodat je samen met collega’s de beste commerciële cijfers kunt neerzetten!

 

Wat kun je van ons verwachten?
Een commerciële baan waarbij je geen verantwoordelijkheid draagt voor het binnenhalen van new business. Je werkt in een internationaal bedrijf met bekende merken in hun klantenportefeuille (denk aan Akzo Nobel, Unilever, Pepsi), maar behoort tegelijkertijd tot een klein team waarin iedereen elkaar goed kent. Best of both worlds!

Het aanbod bestaat o.a. uit:

  • Een ruim salaris;
  • Een auto van de zaak;
  • Een bonusregeling;
  • Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei;
  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week.

 

Wat vragen we van je?
Jij weet hoe je een connectie maakt met mensen. Door jouw vermogen om goed te luisteren en de tijd te nemen voor de klant, weet je vertrouwen te winnen en de behoefte te achterhalen. Op basis daarvan kom je met goede adviezen die commercieel succes opleveren. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich als optimistisch, makkelijk in de omgang en pragmatisch.

Verder herken jij je in het volgende:

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met B2B relatiebeheer, bijvoorbeeld als accountmanager of als marketeer in de hospitality / catering branche;
  • Beheersing van de Nederlandse en Franse taal;
  • Woonachtig in regio Utrecht.

 

Waar ga je werken?
Een idee omtoveren tot een tastbare beleving. Dat is wat ze doen bij dit bedrijf in de binnenstad van IJsselstein. Sinds 2010 ontwikkelen ze point-of-sale materialen op maat (denk aan menukaarten, flyers, posters en andere promotie- en marketingmaterialen) en creëren digitale animaties. Dat doen ze voor meer dan 50 merken wereldwijd, waaronder bekende namen zoals OLA, Coca-Cola, Red Bull, L’Oréal en Vermaat.

Ondanks de slimme tools en technieken controleert het team nog steeds vrijwel elke bestelling en daarmee is de klant verzekerd van producten van de hoogste kwaliteit. Naast kwaliteit hechten ze veel waarde aan gezelligheid en het teamgevoel. Enthousiast? Solliciteer direct door te bellen of appen naar Gijs: 06-27098692 danwel een email te sturen naar gijs@menuez.nl