Het inkopen van marketingmateriaal is voor veel individuele ondernemers een dure aangelegenheid. Om lokale ondernemers hierbij te ondersteunen bieden steeds meer merken de mogelijkheid om op hun kosten deze materialen in te kopen. En dat alles zónder dat deze ondernemers hun eigen look-and-feel kwijtraken.

Compleet menu voor lokale marketing

Via het Brand Management Platform van Menuez kunnen ondernemers gemakkelijk marketingmaterialen zoals posters, tafelkaartjes, menukaarten, prijslijsten, flyers, parasols, zitzakken, bannerdoeken, kleding en online mediacampagnes in hun eigen huisstijl personaliseren en bestellen. Ieder item is personaliseerbaar en met één druk op de knop door te vertalen naar alle andere formaten. En dat alles met behoud van je merkidentiteit en zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt.

Red Bull op de kaart

Dat het werkt blijkt wel uit de betaalbare oplossing die we onder andere voor Red Bull hebben ontwikkeld. In de online omgeving van Red Bull kunnen vertegenwoordigers voor horecaondernemers snel en gemakkelijk hun standaard- of volledig gepersonaliseerde menukaarten, drankkaarten en prijslijsten bestellen. Menuez regelt vervolgens de opmaak, de tekstcontrole en de levering van de duurzame kaarten. Tegenwoordig staat Red Bull terecht op bijna iedere menukaart in Nederland.