Het onderscheidend vermogen van Menuez zit hem vooral in de persoonlijke service en begeleiding. Het Menuez-team staat iedere dag klaar om alle vragen, opmerkingen en verzoeken te beantwoorden. Wij denken mee, adviseren, zorgen dat de merkidentiteit van iedere bestelling wordt gewaarborgd, bewaken het budget, regelen de opmaak, doen de tekstcontrole, nemen de inkoop uit handen en zorgen dat alle producten met de meest hoogwaardige materialen worden geproduceerd en geleverd. Het is dan ook met een reden dat onze service gemiddeld met een 8,7 wordt gewaardeerd.

Verder zorgen we ervoor dat je als opdrachtgever 24/7 inzicht hebt in alle bestellingen via ons online dashboard en ontvang je iedere maand een uitgebreid overzicht van alle bestellingen. Last but not least denken wij actief mee over het ontwikkelen van nieuwe hyperlokale mediapakketten en versturen we periodiek on- en offline promotiepakketten.

Pand
[dt_team_masonry order=”asc” img_max_width=”180px” image_paddings=”60px 0px 0px 0px” img_border_radius=”100px” image_scale_animation_on_hover=”n” image_hover_bg_color=”n” bwb_columns=”desktop:4|h_tablet:3|v_tablet:2|phone:1″ gap_between_posts=”” post_title_font_size=”13px” post_title_bottom_margin=”0px” post_content=”show_content” content_font_style=”italic:normal:none” content_font_size=”13px” read_more_button=”off” show_icons_under=”under_description” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#ffffff” posts_offset=”0″ category=””]