Menuez maakt al 3 jaar alle gepersonaliseerde ijskaarten voor OLA en zorgt daarmee voor veel blije gezichten tijdens de warme (zomer)dagen. Die dagen lijken nu nog ver weg, maar op de achtergrond is er al hard gewerkt aan de nieuwe OLA ijskaarten. Samen met Unilever, OLA en de nieuwe OLA-ijsjes Magnum Starchaser en Magnum Sunlover, opent Menuez deze maand het nieuwe ijsseizoen! Op het speciaal ontwikkelde brand management portaal voor OLA, kunnen de klanten van OLA al hun wensen vertalen naar een gepersonaliseerde OLA ijskaart. Met slechts enkele klikken is de ijskaart samengesteld en klaar om te bestellen. Menuez verzorgt de rest en verzendt de ijskaarten namens OLA gratis naar de klant. Appeltje-ijsje!

Partnership tussen Menuez en OLA is voordelig voor lokale ondernemers


Het is altijd een uitdaging voor OLA om de perfecte ijskaart te maken, waar zowel ondernemers als hun klanten blij mee zijn. Door middel van diepgaand onderzoek is het OLA gelukt om de ideale ijskaart te ontwikkelen, met de juiste kleuren en de beste plaatsing van de ijsjes. En dankzij de samenwerking met Menuez kunnen ook steeds meer klanten de voordelen ervaren van deze goede ijskaart. Via de link kunnen klanten van OLA gratis hun gepersonaliseerde OLA ijskaart samenstellen. De productie, afhandeling en verzending worden verder door Menuez verzorgd. Deze oplossing biedt het ijsmerk de mogelijkheid om (zorgeloos) op grote schaal gepersonaliseerde ijskaarten te distribueren. Een win-win.

Gepersonaliseerde OLA ijskaarten bestellen: hoe werkt het?

De ideale OLA ijskaart zorgt voor goede omzet bij de horecaondernemer. Menuez levert de juiste materialen en tools die OLA nodig heeft om deze ijskaart te maken en te verspreiden onder hun klanten. Vanuit onze ervaring en expertise in de markt, weten we dat ook personalisatie van groot belang is om het beste resultaat te bereiken. De ondernemer kiest eerst voor het segment waarin hij zit en kiest daarna uit verschillende formaten. Er zijn diverse varianten beschikbaar van 6 tot 24 ijsjes, afhankelijk van de grootte van de vriezer. Zelfs de mini OLA ijskaarten voor op tafel zijn gratis te bestellen. Op deze manier kunnen klanten hun eigen ijskaarten samenstellen en afstemmen op het gebruik. Leuk om te weten: de Raket, de Magnum Almond en de Cornetto Classico zijn de populairste ijsjes van Nederland en staan bijna op iedere ijskaart!

De start van het ijsseizoen

Menuez staat klaar om ook het ijsseizoen van 2023 weer tot een succes te maken. Sinds de start van de samenwerking met OLA in 2020 heeft Menuez al 30.000 ijskaarten geleverd. We staan klaar om samen met OLA weer de mooiste ijskaarten van het seizoen te maken, met de beste materialen, die voldoen aan de wensen van de klant. Zo worden er goede omzetten gemaakt en krijgen de klanten de best mogelijke ervaring. Menuez en OLA maken samen het verschil en zorgen ervoor dat jouw klanten met een glimlach aan het einde van de dag naar huis gaan. 

Ook op zoek naar een partner die je volledig kan ontzorgen op het gebied van lokale marketing en promotiematerialen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag mee voor een oplossing op maat.

Liever gewoon lekker veel Raketjes en Magnums verkopen deze zomer? Stel dan jouw eigen OLA ijskaart samen op unileverpartners.nl.