Het is weer zover: carnaval! En dat betekent dat de straten van steden en dorpen zich vullen met kleurrijke kostuums, dansende mensen en bruisende energie. Bij Menuez zijn we er trots op dat ons POS-materiaal een essentieel onderdeel is van deze feestelijke tijd. Kleurrijke statafels en bars, menukaarten en online banners, aangeboden door Duvel en A Brand New Day en geleverd door Menuez, creëren een levendige sfeer en nodigen de feestgangers uit om te genieten van een heerlijk drankje.

Menuez en A Brand New Day maken carnaval compleet

Een van de belangrijke plaatsen in het carnavalsseizoen is de bruisende stad Breda, waar we ook onze klant A Brand New Day ontmoeten om samen carnaval te vieren. Maar onze aanwezigheid strekt zich veel verder uit dan alleen Breda. Overal in het zuiden van het land kom je deze dagen onze lokale marketingproducten tegen, van opvallende banners die de straten sieren tot handige promotiematerialen die de feestvreugde verhogen.

Bereid je nu al voor

Vergroten van de zichtbaarheid en tegelijkertijd de feestvreugde verhogen, zijn uiteraard niet enkel tijdens carnaval relevant. Slimme merken bereiden zich daarom nu al voor op andere festiviteiten. Of het nu gaat om Koningsdag, lentefeesten, zomerse festivals, het EK of gezellige wintermarkten, onze producten zijn ontworpen om de zichtbaarheid en promotie van elk merk op elk evenement te versterken.

Maak jouw merk zichtbaar tijdens alle festiviteiten van 2024

Wil je net als de merken van A Brand New Day, maar ook Coca-Cola, Lipton, Red Bull en Duvel, zo zichtbaar mogelijk zijn tijdens alle festiviteiten dit jaar? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat je er straks zeker van bent dat jouw lokale partners eenvoudig toegang hebben tot alle promotiematerialen die ze nodig hebben om zichzelf, maar ook jouw merk, op de kaart te zetten.