Lokale marketing voor Haan

MENUEZ is trots op haar allround portfolio van klanten. De sterke samenwerkingen zijn verspreid over verschillende branches, een mooi voorbeeld hiervan is de relatie met Haan; exploitant van een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland. Menuez en Haan zijn al sinds 2020 partners op het gebied van lokale marketing. 

Door de samenwerking met Menuez is Haan verzekerd van een uniforme uitrol van landelijke campagnes en promoties naar de tankstations. Naast efficiëntie, zorgt het centraal onderbrengen van alle promotiematerialen en het automatiseren van de marketingactiviteiten voor al deze locaties voor kostenbesparing en hogere tevredenheid onder locatiemanagers.

Haan exploiteert meer dan 170 tankstations. Er is altijd een Haan in de buurt. Haan biedt naast de mogelijkheid om te tanken ook shops met heerlijke maaltijden, koffie en snacks en ultra-moderne wasboxen en wasstraten. Menuez ontzorgt het hoofdkantoor van Haan, zodat zij zich kunnen concentreren op andere belangrijke zaken. 

Locaties voorzien van hoogwaardig POS-materiaal

Haan-locatiemanagers hebben via het speciale Brand Management Platform dat door Menuez is ontwikkeld, toegang tot hoogwaardige promotiematerialen om hun locatie binnen én buiten aan te kleden. Menuez levert drukwerk en hardware zoals vlaggen, stoepborden en pomptoppers. Ook wordt Haan ontzorgd op het gebied van het produceren en verspreiden van promotiematerialen voor in de shop, zoals posters, flyers en betaalmatten. Deze zijn door de locaties zelf eenvoudig online te bestellen.

Zoek jij ook een partner voor lokale marketing en wil je weten hoe je efficiënt landelijke campagnes kunt uitrollen over meerdere vestigingen? Menuez kan hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oplossing op maat.