Om het voorjaar goed van start te gaan biedt Coca-Cola Europacific Partners Nederland via Menuez, lokale horecaondernemers gratis drankenkaarten aan. De gratis drankenkaarten zijn te bestellen via het speciale CCEP Brand Management Platform en worden geproduceerd en verzonden door Menuez. Een nieuwkomer deze lente is de Fuze Tea green tea Blueberry Lavender No Sugar, waarmee de drankenfabrikant de suikervrije trend voortzet. Super lekker én een meer verantwoorde keuze!

 

CCEP biedt haar horecapartners nieuwe drankenkaarten aan. Deze nieuwe kaarten kunnen ze ontwerpen, laten drukken en optioneel ook digitaliseren met de hulp van Menuez. Door de unieke personalisatie mogelijkheden raken ondernemers niet hun eigen look-and-feel kwijt en kunnen zelfs de inhoud van het drankmenu aanpassen naar wens. De suikervrije Fuze Tea appel kiwi zal verdwijnen, maar er kan wel gekozen worden voor een nieuwe suikervrije fusion; Fuze Tea green tea blueberry lavender no sugar. Dit nieuwe drankje in de categorie suikervrij is sinds begin maart verkrijgbaar.

Gratis drankenkaarten online bestellen en personaliseren op het Brand Management Platform

Het aanpassen van de inhoud van de drankenkaart werkt voor de ondernemers net zo snel en eenvoudig als ze van CCEP gewend zijn. Zo kunnen ze op het Brand Management Platform hun eerder bestelde drankenkaarten openen en bekijken. Het team van Menuez controleert vervolgens iedere bestelling waardoor de merkidentiteit is gewaarborgd.  Ook dorst gekregen van dit nieuws? Bestel je kaarten via https://menukaartencocacola.nl/product_categories/443-horeca  of neem contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder.