Met het EK 2024 voor de deur is het tijd om Nederland weer in volle oranje-glorie te laten stralen! Bij Menuez hebben we alles wat nodig is om je kantoor of horecagelegenheid om te toveren tot een waar oranje paradijs, en het beste is: je kunt het allemaal last minute bestellen.

Net zoals bij voorgaande evenementen, staan de producten van Menuez garant voor een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om vlaggen wapperend in de wind, spandoeken die de sfeer verhogen, menu- en tafelkaarten die de oranje trots uitstralen, of borrelplanken die perfect zijn voor het serveren van lekkernijen tijdens de wedstrijden, wij hebben het allemaal.

Vlaggen en vlaggenlijnen

Met de bedrukte vlaggen van Menuez Print zorg je dat je opvalt in de (winkel)straat, op het strand of de boulevard, of waar je maar wilt. Alle vlaggen zijn van de hoogste kwaliteit, keuze uit gerecycled materiaal en gaan langdurig mee. Daarnaast hebben de vlaggen de beste prijs van Nederland.

Spandoeken

Bij Menuez Print vind je spandoeken voor de beste prijs van Nederland, ideaal om jouw bedrijf, winkel of horecazaak een oranje-tintje te geven. Je kunt jouw spandoek bestellen in verschillende materialen van de hoogste kwaliteit, zoals pvc doek, winddoorlatend meshdoek of onze duurzame variant die volledig recyclebaar is. En heb je jouw spandoek met spoed nodig? Het Standaard Bannerdoek kan al de volgende dag bij je in huis zijn.

Jouw spandoek maken en ontwerpen kan eenvoudig met de ontwerptemplates en de richtlijnen om te designen. Daarnaast kun je met behulp van Canva eenvoudig jouw spandoek maken en direct bij Menuez Print bestellen. En kom je er niet uit? Dan staan wij graag voor je klaar met de beste ontwerp-hulp. 

Menu- en drankkaarten

Ook de drank- en menukaarten kunnen nog worden omgetoverd tot EK-kaarten. Van een Nederlandse vlag tot een speciale selectie van verfrissende (oranje) cocktails en andere dranken die perfect zijn om de overwinningen te vieren. 

Borrelplanken

Gaan jullie gezellig met alle collega’s op kantoor de wedstrijden kijken en ben je op zoek naar een stijlvolle manier om de borrelhapjes te serveren? Bestel dan nu nog een leuke, milieuvriendelijke borrelplank die je eventueel ook nog met je bedrijfslogo kunt bedrukken. 

Zet jouw merk ook dit EK centraal

Menuez helpt merken en horecaondernemers ook tijdens het EK 2024 optimaal zichtbaar te zijn. Wil jij ook nog jouw kantoor EK-proof maken of jouw horecapartners oranje laten kleuren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met het Brand Management Platform van Menuez en onze printshop Menuezprint, heeft iedereen eenvoudig toegang tot alle promotiematerialen die je nodig hebt om het Nederlands elftal, maar ook jouw merk, aan te moedigen.