Menuez is al jaren partner van Unilever in verschillende landen op het gebied van lokale marketing. Na een succesvolle uitrol van onze ‘Hyper-Local-strategie’ in Noord-Amerika, breiden we de lokale online marketingactiviteiten voor diverse merken van Unilever Food Solutions nu verder uit naar  Florida, Miami.

Hyperlokale campagnes in Amerika, eenvoudig geregeld vanuit Nederland

Menuez is al langere tijd partner van Unilever Nederland, België en Noord-Amerika. De door ons ontwikkelde ‘Hyper-Local-strategie’ stelt de merken van Unilever die actief zijn in Noord-Amerika, waaronder Hellmann’s, Tazo en Pure Leaf, in staat om landelijke online campagnes op eenvoudige wijze door te vertalen naar (hyper)lokale campagnes. Een vast Menuez-team ondersteunt de merken van Unilever met het design en de inzet van hyperlokale banner- en social mediacampagnes in Amerika. Door de inzet van deze campagnes komt er meer lokale zichtbaarheid in de regio en daarnaast zorgen ze voor meer brand exposure van zowel Unilever als haar locaties.

Uitbreiding van een succesformule

Het uitbreiden van de lokale online marketingactiviteiten in Noord-Amerika met nieuwe regio’s komt niet uit de lucht vallen. De resultaten van eerdere campagnes en de reacties van lokale horeca waren boven verwachting. En dat geeft vertrouwen. Unilever is door de samenwerking met Menuez gegarandeerd van een landelijke uniforme uitstraling en krijgt naast mooie cijfers ook meer inzicht in de lokale merkactiviteiten en mediadruk. Dit, terwijl de merken zelf flexibel kunnen blijven inspelen op lokale situaties.

“Het is heel mooi om te zien dat we met Unilever blijven groeien, zowel internationaal als dichter bij huis. Ook de uitbreiding van het productaanbod geeft aan dat we succesvolle resultaten boeken en er nog genoeg potentie in de markt zit. “We kijken daarom met veel enthousiasme uit naar de toekomst van onze samenwerking,” aldus Gijs Verbaten, eigenaar van Menuez.Benieuwd of een dergelijke ‘Hyper-Local-strategie’ ook voor jouw merk toegevoegde waarde kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts delen met plezier hun kennis en ervaring.