Menuez is al jaren trotse partner van A Brand New Day. Een samenwerking die al duizenden orders heeft geproduceerd; van menukaarten tot digitale out of home campagnes, en van barmatten tot QR codes voor bestellen en betalen. Naast promotiematerialen is Menuez ook de juiste partner voor het ontwikkelen van webshops voor veel van onze klanten. A Brand New Day wist dit natuurlijk ook en vroeg Menuez daarom om voor de partymerken een gesloten platform te bouwen. Hierop kunnen geselecteerde horecaondernemers voor de merken Trojka, Berentzen, Zure Mattie en Apenshot zelf hun (gepersonaliseerde) promotiematerialen bestellen.

Exclusieve webshop voor de partymerken van A Brand New Day

Bij A Brand New Day geniet je van de lekkerste drankjes die de wereld te bieden heeft. A Brand New Day is een volledig onafhankelijk bedrijf in gedistilleerde dranken dat zich richt op de Nederlandse markt. De focus ligt op het bouwen van merken en de verkoop van internationale topmerken. Voor het partysegment en de merken Trojka, Berentzen, Apenshot en Zure Mattie heeft A Brand New Day in samenwerking met Menuez nu een extern platform gebouwd. Op deze partywebshop kunnen de geselecteerde locaties, zoals kroegen, (shotjes)bars en discotheken zelf online promotiemateriaal bestellen. A Brand New Day geeft deze horecaondernemers een budget om vrij te besteden aan de mooiste producten waar ze hun locatie mee aan kunnen kleden. Tegelijkertijd geeft dit de merken extra zichtbaarheid op de juiste plek op het juiste moment.

Zelf POS-materialen bestellen met één druk op de knop

Menuez is naast een partner in lokale marketing ook een leverancier van online platformen en business to business webshops, waar onze partners gepersonaliseerde promotiematerialen rechtstreeks aan hun locaties bieden. Op deze websites kunnen ondernemers zelf inloggen en promotiematerialen bestellen én personaliseren met één druk op de knop. Door het centraal online aanbieden van artikelen zoals deur- en muurstickers, shirts, statafels en DJ booths, kunnen klanten zelf eenvoudig bestellen wat ze nodig hebben en ze hoeven niet meer langs een accountmanager en dat scheelt natuurlijk een hoop tijd. Op deze manier zijn de merken wel van een uniforme uitstraling en krijgen er meer lokale zichtbaarheid voor terug.

Ook op zoek naar een exclusief platform voor jouw merken, waar klanten rechtstreeks online toegang hebben tot het laatste POS-materiaal? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts denken graag mee. Menuez biedt altijd een oplossing op maat.