Klanten van Menuez hebben al toegang tot hét complete menu voor lokale marketing, en daar is nu door de lancering van de printshop Menuezprint, ook het zelf bestellen van drukwerk bij gekomen. Menuezprint is de onestopshop voor al het drukwerk van kantoorartikelen tot festivalmaterialen. 

In de webshop heb je de keuze uit tienduizenden kwalitatieve producten, die eenvoudig op rekening te bestellen zijn en dat tegen een zeer scherp tarief. Van pennen tot festivalbandjes, met Menuezprint.nl realiseer je gegarandeerd meer zichtbaarheid voor jouw organisatie. 

Alle voordelen van Menuezprint op een rij:

 • Een enorm breed assortiment, met producten tegen zeer scherpe prijzen
  Onze catalogus geeft je inspiratie voor je volgende lokale marketingcampagne.
 • Bespaar tijd met onze onestopshop-service
  Vanaf nu hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar verschillende leveranciers en offertes.
 • Snel schakelen met een betrouwbare partner
  Ad hoc producten bestellen kan ook gewoon via Menuez, wel zo makkelijk!
 • Bestellen op rekening
  Geen gedoe met individuele betalingen en vele facturen.
 • Verwerk relevante producten in je eigen portaal als template
  Inspiratie voor nieuwe templates om te personaliseren en bestellen.

Duurzaam drukwerk

Om de wereld en onze klanten een groot plezier te doen, bestaat een groot deel van het productaanbod op Menuezprint.nl uit duurzame producten, gemaakt van biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke, gerecyclede óf recyclebare materialen. Voor bijna alle producten bieden we een duurzaam alternatief, hiermee hopen wij jou te inspireren tot meer duurzaamheid. 


Wij geloven dat ieder merk, iedere ondernemer en iedere locatie uniek is. Maar de wensen en behoeften op het gebied van lokale marketing, promotie én drukwerk vertonen ook veel overeenkomsten. Merkbewaking enerzijds en de vrijheid geven om de juiste materialen voor iedere ondernemer te bieden om meer omzet en meer zichtbaarheid te genereren. Heb je een vraag over het aanbod op Menuezprint.nl, wil je een offerte opvragen of heb je hulp nodig bij het ontwerpen van het promotiemateriaal? Neem dan direct contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.