Menuez staat nooit stil. We blijven innoveren en kijken naar nieuwe mogelijkheden om de lokale zichtbaarheid van onze partners te vergroten. Afgelopen periode hebben onze werknemers hard gewerkt aan een nieuw idee voor merken om impact te maken in het straatbeeld. Menuez kan met trots zeggen dat zij de eerste op de markt zijn met dit onderscheidende stoepbord, dat gegarandeerd zorgt voor meer foot traffic.

In een wereld die steeds digitaler wordt, dreigen offline marketing en fysieke promotiematerialen soms vergeten te worden. Digitale campagnes lijken vaak effectiever, maar wij geloven dat je de meeste impact maakt wanneer je offline en online marketing combineert. Met het stoepbord van Menuez valt jouw merk op in het straatbeeld, trek je gasten aan en verleid je voorbijgangers met speciale aanbiedingen. 

We denken graag met je mee als het gaat om meer lokale zichtbaarheid creëren. Via Menuez ben jij, als partner, dan ook als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden om jouw impact zowel online als in het straatbeeld te vergroten. 

Deze speciale aanbieding is de ideale mogelijkheid om jouw merk, seizoensacties of andere promoties onder de aandacht te brengen. Naast het stoepbord heeft Menuez nog veel meer promotiematerialen beschikbaar die jouw lokale zichtbaarheid vergroten. 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons.