Menuez verwelkomt 4 nieuwe stagiairs! Resa, Dylan, Inesh en Twan komen bijdragen aan de groei en innovatie bij Menuez.

Deze maand zijn er weer 4 nieuwe stagiairs bij ons aan de slag gegaan! Het is super dat deze jonge professionals ons bedrijf komen versterken. Samen zullen wij gaan zorgen voor voortdurende groei en innovatie bij Menuez. Komende periode zullen onze stagiairs waarde toevoegen voor Menuez en onze klanten.

Super dat jullie er zijn en heel veel succes de aankomende periode!

Hey, ik ben Resa 17 jaar. Ik zit in mijn tweede leerjaar van de opleiding styling, interieur en vormgeving bij Nimeto. Het komende half jaar ga ik me met enthousiasme bezighouden met de grafische bezigheden bij Menuez. Ik hoop hier veel te kunnen leren van mijn collega’s. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, een borreltje te doen met vriendinnen en ook reis ik heel graag.

Hi! Ik ben Dylan van Logchem en ben momenteel vierdejaars student bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in Den Bosch en doe mijn afstudeerstage bij Menuez. Het aankomende jaar ga ik me bezighouden met het onderzoeken van de klantbehoeften in de sectoren ketens met menukaarten zoals hotels, catering en vakantieparken. Ik ga mij verder ontwikkelen als business improver en een bijdrage te leveren aan de groei van Menuez en natuurlijk hoop ik aan het einde van de rit mijn diploma te behalen.

In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met sporten, vind ik het leuk om met vrienden/collega’s te borrelen en wil ik meer van de wereld zien door te reizen. Ik kijk ontzettend uit naar deze uitdaging en ik wil Menuez alvast bedanken voor de kans!

Aangenaam, mijn naam is Inesh Lokhai. Ik ben 23 winters oud en een bedrijfskundige in opleiding. Ik studeer met veel plezier aan de Avans Hogeschool Den Bosch. De kennis die ik hier heb opgedaan, wil ik graag in praktijk brengen en Menuez biedt mij deze ruimte. Tijdens mijn stage zal ik mij richten op Menuezprint.nl. Om zo niet alleen het platform te laten floreren maar ook mijn eigen skills als het gaat om een online business runnen. In mijn vrije tijd voetbal, kook en filosofeer ik met passie.

Ik ben Twan Mulder, 20 jaar oud en ik studeer E-commerce in Amersfoort aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit momenteel in mijn tweede en tegelijkertijd laatste jaar en ik kan met trots vertellen dat ik mijn afstudeerstage kan gaan invullen bij Menuez. De aankomende maanden ga ik vooral aan de slag met sociale media-uitingen, ga ik marketingstrategieën analyseren en hoop ik mijn bevindingen te kunnen implementeren binnen Menuez om zo te zorgen voor de juiste strategie op het gebied van social media en marketing. In deze periode verwacht ik een goede toevoeging achter te laten en mezelf op het gebied van plannen en marketing te ontwikkelen. In mijn vrije tijd sport ik veel en doe ik vaak leuke dingen met vrienden.

#newteammembers #youngprofessionals #groei #innovatie #lokalemarketing #stage #menuez