Ons complete menu met meer dan 100 producten en services voor lokale marketing is uit! Met onze diverse promotiematerialen zorgen we dat jouw merk op de kaart wordt gezet, óók online. Menuez biedt haar klanten alle marketingondersteuning die ze nodig hebben om hun merk (lokaal) te laten groeien. Dit doen we door zoveel mogelijk zichtbaarheid te creëren met ons uitgebreide productassortiment.

What’s new?

Van creatie tot fulfilment: Menuez zorgt voor al jouw POS-materiaal. Van gepersonaliseerde menukaarten, prijslijsten, posters tot parasols, gevelbekleding en kleding. Menuez werkt uitsluitend met de beste kwaliteit en de meest hoogwaardige materialen. Daarnaast biedt Menuez een compleet menu aan online mogelijkheden om rondom één locatie zichtbaar te zijn. De volgende producten zijn toegevoegd aan ons assortiment.

– Barrels: statafels en plantenbakken, plantenbakken van hout

– Uitbreiding parasolassortiment inclusief winterterras

– Stoepborden

– Kleding, sloven, tassen

– Graveren/ laseren van hout, glaswerk

Naast onze POS materialen hebben we ons huidige online assortiment, Menukaarten en Posters toegevoegd voor het complete overzicht.

Lokale marketing

Al ruim 12 jaar gaat Menuez de uitdaging aan om innovatieve oplossingen te bedenken voor lokale marketing. Dat doen we voor vele vooruitstrevende merken. Ons Brand Management Platform geeft jouw salesteam 24/7 toegang tot alle (gratis) on- en offline promotiematerialen, beeldbank/DAM en servicetools. Met Menuez geef je jouw lokale partners eenvoudig toegang tot alle promotiematerialen die zij nodig hebben om zichzelf, maar ook jouw merk, op de kaart te zetten.

Wil je meer informatie over een van onze producten, Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts delen met plezier hun kennis en ervaring.

Download de catalogus hier.