De markt voor relatiegeschenken en promotieartikelen is booming. De kracht van gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotiemateriaal is groot. Dat blijkt uit recent onderzoek van de branchevereniging Platform Promotional Product.
 
Menuez is al jaren dé POS partner op het gebied van lokale zichtbaarheid, zo ook als het gaat om gepersonaliseerde relatiegeschenken. Een recente samenwerking was met onze partner VBO, die als blijk van waardering al haar 1278 makelaarskantoren trakteerde op een gepersonaliseerd kerstpakket. VBO gaf ons de opdracht om een uniek relatiegeschenk te realiseren. Menuez was verantwoordelijk van creatie tot verzending voor bijna 1300 geschenken met daarin o.a een gepersonaliseerde deurmat, borrelplank, waterfles en een waardebon voor de makelaars en taxateurs om zelf lokale marketingmaterialen te bestellen.


Een leuke samenwerking met mooi resultaat! 
Wil jij in het nieuwe jaar ook iets betekenen voor jouw locaties of relaties? Hier zijn 3 redenen om gepersonaliseerde relatiegeschenken te geven:

1. Als blijk van waardering. voor de hand liggend, maar bedankjes zijn zeker belangrijk! Een gepersonaliseerd cadeau heeft nóg meer waarde.

2. Promotie en zichtbaarheid. Wil je je merk en/of een nieuw product in de markt zetten? Zorg dan voor slimme promotiematerialen, die je in de vorm van een gepersonaliseerd relatiegeschenk kunt verspreiden. Zo creëer je meer zichtbaarheid en uiteindelijk meer omzet.

3. Het principe van wederkerigheid. Een eeuwenoude regel, maar werkt nog altijd goed op de emotie. Mensen voelen een sterke drang om iets terug te doen op het moment dat jij iets voor hen hebt gedaan.

Neem gerust eens contact op met een van onze adviseurs. We denken graag met je mee!