De kracht van gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotiemateriaal

Menuez is al jaren dé POS-partner op het gebied van lokale zichtbaarheid, ook als het gaat om gepersonaliseerde relatiegeschenken. Door het bieden van een uitgebreide selectie van op maat gemaakte geschenken en promotionele materialen, geven wij bedrijven de mogelijkheid om hun merkidentiteit en boodschap op een effectieve manier te verspreiden. Met logo’s, slogans en aangepaste ontwerpen kunnen bedrijven hun merk in de schijnwerpers zetten en hun herkenbaarheid vergroten.

Veelzijdig aanbod van gepersonaliseerde promotiematerialen

Waren het voorheen pennen, petten en paraplu’s die als relatiegeschenk werden ingezet, tegenwoordig is het aanbod veelzijdiger. En niet alleen het aanbod van producten is enorm. Ieder product kan daarnaast ook nog eens worden aangepast aan de specifieke behoeften van een doelgroep of de gelegenheid, waardoor ze geschikt zijn voor diverse marketingdoeleinden. Of het nu gaat om het belonen van loyaliteit, het aantrekken van nieuwe klanten of het versterken van zakelijke relaties, een op maat gemaakt geschenk toont waardering en zorgt voor een blijvende positieve indruk.

Practice what you preach
Het is altijd een goed idee om te doen wat je zelf verkondigt, oftewel: practice what you preach! Daarom geven wij onze relaties – meerdere keren per jaar zelfs – een klein cadeautje. Dit keer stonden de honderden horeca-accountmanagers van Coca-Cola, Disaronno, Unilever, Red Bull, Maxxium, Duvel, A Brand New Day en Swinkels Family Brewers centraal. Zij zijn immers degenen die er iedere dag weer voor zorgen dat hun merken via het Menuez-platform op de kaart worden gezet.

Gepersonaliseerde thermosbeker
Met de donkere, lange dagen in het vooruitzicht leek ons een thermosbeker een goede keuze. Voor de meeste accountmanagers is koffie of thee de brandstof die hen helpt om hun dag te beginnen of gaande te houden. Dit gegeven, gecombineerd met het feit dat wij een groot voorstander zijn van slimme, duurzame alternatieven, maakt een thermosbeker op dit moment de beste keuze.

Dat een persoonlijk cadeautje wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de enthousiaste reacties die we hebben ontvangen. Voor ons de ultieme bevestiging dat het tonen van dankbaarheid en respect een belangrijk onderdeel is van het opbouwen van relaties en het bevorderen van groei en succes.

Wil jij ook je klanten en relaties een blijk van waardering geven? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. We denken graag met je mee!

 

beker