🍻 Afgelopen maandag reisden we met het Menuez team naar La Trappe Bierbrouwerij de Koningshoeven voor een onvergetelijke dag! De dag begon met een inspirerende teammeeting en werd gevolgd door een heerlijke lunch bij het Proeflokaal van Bierbrouwerij de Koningshoeven.

Daarna kregen we een rondleiding door het brouwproces van deze historische brouwerij🍺.  Tijdens de rondleiding op deze bijzondere abdij kwamen we langs alle locaties binnen het productieproces en hebben alle karakteristieke gebouwen op de abdij gezien.

De dag werd perfect afgesloten met een film over het kloosterleven en de historie van de brouwerij onder het genot van een verfrissend drankje en smakelijke bitterballen. Een dag om nooit te vergeten en een geweldige boost voor ons team! 🙌🏼

Namens het hele team willen wij de Royal Swinkels Family Brewers en specifiek Jan-Jasper Mijers van La Trappe Trappist bedanken voor de warme ontvangst!

Wist je dat trappistenbier binnen de muren van een abdij en onder toezicht van trappistenmonniken wordt gebrouwen? Het bier mag pas de naam trappist dragen wanneer het gebrouwen is door monniken van de trappistenorde.

#TeamMeeting #LaTrappe #Bierbrouwerij #Samenwerking #Gezelligheid #Succesvol #Teambuilding