Eens in de zoveel tijd ontdekken we een product waar we meteen verliefd op worden. De Flag2Tag is er zo een. Dit draaiende vlagbord geeft iedere bedrijfslocatie een vrolijke en vriendelijke uitstraling en trekt gegarandeerd de aandacht van passerend publiek.

Gemakkelijk aan iedere gevel te bevestigen – en te verwijderen

Het Flag2Tag-systeem bestaat uit een slimme constructie van aluminium en een hoogwaardige kunststof, waarbij de reclamedrager draait in de wind. De reclamedrager is heel gemakkelijk aan iedere gevel te bevestigen en er weer van te verwijderen. Wanneer je een Flag2Tag bestelt, ontvang je een unieke vlaggenstokhouder zodat jouw vlag altijd recht blijft hangen, maar vooral ook gemakkelijk te verwijderen is. Door de simpele vlagconstructie is de Flag2Tag ideaal voor locaties die van de gemeente geen vaste gevelreclame mogen plaatsen.

Gepersonaliseerde opdruk

De reclamedrager, een ronde forex plaat, kan naar eigen inzicht worden voorzien van een gepersonaliseerde opdruk. Doordat beide zijdes van het bord kunnen worden bedrukt, is de boodschap altijd leesbaar, ook als er geen wind staat. En wil je een nieuwe boodschap in het bord? Geen probleem. De opdruk kan heel eenvoudig worden gewisseld, wat het product ook nog eens heel duurzaam maakt.

Wil jij je partners ook een Flag2Tag bieden?

Inmiddels hebben we voor verschillende merken en hun (horeca)partners een Flag2Tag ontworpen, laten produceren en uitleveren. De reacties wanneer het eindresultaat aan de gevel hangt, zijn stuk voor stuk positief. Ben je benieuwd hoe ook jij als merk gepersonaliseerd marketingmateriaal als de Flag2Tag als service aan jouw partners kunt aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts delen met plezier hun kennis en ervaring.