Wist je dat horecaondernemers gemiddeld ruim vier menukaarten gebruiken en dat 71% van deze ondernemers twee tot vier keer per jaar van menukaart wisselt? Maar door de huidige omstandigheden is het helaas niet voor iedere ondernemer financieel haalbaar om dit te blijven doen. Om ondernemers hierbij te ondersteunen biedt Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) haar partners aan om op haar kosten nieuwe drankenkaarten te ontwerpen, te laten drukken en optioneel ook te digitaliseren. En dat alles zónder dat deze ondernemers hun eigen look-and-feel kwijtraken.

Re-order

In de maand januari ontvingen alle ondernemers die in 2021 kosteloos een drankenkaart hebben ontvangen van CCEP het bericht dat zij op het Coca-Cola Europacific Partners-platform een re-order konden plaatsen. Van een drieluik met daarop ruimte voor 12 sodas en stills, 6 mixers en 35 andere producten tot een A4-model met ruimte voor 12 sodas en stills en 6 mixers.

Gebruikersvriendelijke omgeving

Het aanpassen van de inhoud van de drankenkaarten is voor de ondernemers net zo snel en gemakkelijk als bij het opmaken van hun eerste ontwerp. In de eigen omgeving van het platform kunnen de ondernemers hun eerdere bestelde drankenkaarten openen en de tekst net als bij een Word-document aanpassen. Is het nieuwe menu doorgevoerd? Dan is het een kwestie van op de bestelknop klikken.

Persoonlijke controle

Het team van Menuez controleert vervolgens iedere bestelling. Wij zorgen dat de merkidentiteit wordt gewaarborgd, controleren de opmaak, doen de tekstcontrole, nemen de inkoop uit handen en zorgen dat alle producten met de meest hoogwaardige materialen worden geproduceerd en geleverd. En uiteraard zorgen we dat Coca-Cola Europacific Partners 24/7 inzicht heeft in alle bestellingen via ons online dashboard en ontvangen ze iedere maand een uitgebreid overzicht van alle bestellingen.

Bied ook je partners service en gemak

Wil je als merk dezelfde service en hetzelfde gemak aan je partners bieden als Coca-Cola Europacific Partners doet? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts delen met plezier hun kennis en ervaring.