Het festival- en terrassenseizoen is weer in volle gang in Nederland en dat betekent dat je op tal van locaties de prachtige producten van Menuez tegenkomt. Van speciale Ola-ijskaarten op Concert at Sea tot een prachtige buitenbar van Red Bull voor café De Beurs in Utrecht en borreltafels/ debrasseerkarren van Aperol Spritz op de mooiste terrassen van Nederland. 

Een van de hoogtepunten van het festival- en terrassenseizoen is het befaamde Concert at Sea, een muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt op de Brouwersdam in Zeeland. Dit festival staat bekend om zijn geweldige line-up en spectaculaire sfeer. Dit jaar heeft Menuez samengewerkt met Ola om voor diverse festivals unieke ijskaarten te creëren. 

Maar niet alleen op festivals kom je de producten van Menuez tegen. Ook in de bruisende binnenstad van Utrecht vind je onze innovatieve ontwerpen. Café De Beurs, gelegen in het hart van Utrecht, heeft bijvoorbeeld gekozen voor een prachtige buitenbar van Red Bull, alle ontworpen en geleverd door Menuez.

Daarnaast kunnen we niet om de borreltafels en debrasseerkarren van Aperol Spritz heen, die steeds vaker opduiken op terrassen door heel Nederland. Deze kleurrijke en stijlvolle statafels en bars, aangeboden door A Brand New Day en geleverd door Menuez, creëren een levendige sfeer en nodigen gasten uit om te genieten van heerlijke Aperol Spritz-cocktails. Tot slot nog een andere Menuez-creatie die veelvuldig te zien is op festivals en terrassen in België: de PepsiCo-tinplates. Deze stijlvolle, ijzeren borden, gemaakt van duurzaam materiaal, dragen bij aan het zomerse gevoel.

Of je nu op een festival staat te dansen of een terrasje pakt, onze producten zijn overal aanwezig om de ervaring compleet te maken. Geniet van de prachtige buitenbars, handige table-tools, kleurrijke borreltafels, tinplates en verfrissende ijskaarten – Menuez maakt het festival- en terrasleven in Nederland nóg mooier.