Er is geen horecazaak die niet een van de 60 gedistilleerde drankmerken van Maxxium op de kaart heeft staan. Om horecaondernemers en hun barkeepers te helpen bij het samenstellen, bereiden en verkopen van hun drankaanbod, kunnen zij via het Brand Management Platform van Menuez verschillende typen cocktailkaarten personaliseren en bestellen. En dat wordt door horeca Nederland erg gewaardeerd.

Cocktails zijn populair

Cocktails zijn populair bij consumenten en ook ondernemers zien er steeds vaker de meerwaarde van in. En niet alleen omdat je gasten onophoudelijk kunt verrassen met nieuwe smaken. Ook de winstmarges op cocktails maken het een interessante toevoeging aan het drankenmenu. Want waar Nederland langzaam de cocktailcultuur omarmt, zijn gasten steeds vaker bereid wat meer te betalen voor een ‘mooi’ drankje.

In drie stappen een gepersonaliseerde cocktailkaart

The Flavour Selection-website van Maxxium helpt ondernemers op verschillende manieren. Zo biedt de website onder andere inspiratie met 100 verrassende cocktailrecepten om zo de perfecte selectie van cocktails te vinden. Vervolgens zorgt het geïntegreerde platform van Menuez ervoor dat ondernemers in drie stappen direct een menukaart erbij kunnen bestellen.

Altijd een passende uitstraling

De horecaondernemers kunnen uit drie verschillende basisontwerpen en -kleuren kiezen, waardoor er altijd een passende uitstraling tussen zit. Na het selecteren van het aantal cocktails (6, 9 of 12) en het basismodel kunnen ze snel en gemakkelijk hun menukaart opmaken in het design dat bij hun eigen stijl past. Nadat het design en de cocktails gekozen zijn, regelt Menuez vervolgens de tekstcontrole en de levering van de duurzame kaarten. Binnen 10 werkdagen staat de persoonlijke menukaart op tafel.

Receptenkaarten voor de perfecte bereiding

Als extra service biedt Maxxium sinds enige tijd nog een extra service aan: de bereidingsmenukaart. Dit zijn speciale kaarten voor achter de bar waarop de ingrediënten en de bereidingswijze van de cocktail staan omschreven. Deze receptenkaarten zorgen ervoor dat iedereen die achter de bar staat in staat is om de perfecte cocktail te bereiden. Iets wat geen overbodige luxe is gezien het nijpende personeelstekort.

Enthousiast in de markt ontvangen

Dat Maxxium voor horecaondernemers de mogelijkheid creëert om zelf verschillende cocktailkaarten te ontwerpen en op hun kosten de kaarten te laten drukken, is in de markt zeer goed ontvangen. Benieuwd of de tool ook voor jouw merk toegevoegde waarde kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts delen met plezier hun kennis en ervaring.