Als merk wil je altijd en overal zichtbaar zijn. Om dit te realiseren bieden steeds meer merken lokale horecaondernemers een financiële vergoeding aan. Op deze manier hebben ondernemers de vrijheid om promotiemiddelen uit te kiezen waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Door de begeleiding van Menuez heeft jouw merk de garantie dat de huisstijl wordt bewaakt.

 

 

Zichtbaarheid in ruil voor financiële vergoeding

Geen kosten voor inkoop en voorraadbeheer, wél de zichtbaarheid waar je als merk behoefte aan hebt. Dat is precies wat merken bereiken wanneer zij kiezen voor het bieden van een financiële vergoeding. Het enige wat merken hoeven te doen, is het vaststellen van het bedrag en aangeven aan welke POS-materialen dit mag worden besteed. Van POS-materialen zoals gepersonaliseerde menukaarten, prijslijsten, posters, parasols, gevelbekleding en kleding tot online advertentiecampagnes en social posts, alles is mogelijk. Menuez neemt vervolgens alles uit handen.

 

Fianciele vergoeding afbeelding

Huisstijlbewaking en financiële afwikkeling

Nadat de vertegenwoordigers met de lokale partners de vergoeding en het aanbod van POS-materiaal in ruil voor de zichtbaarheid hebben afgestemd, neemt Menuez het project over. Wij zorgen ervoor dat de ondernemer de juiste briefing krijgt en doen de tekst- en huisstijlcontrole van het ontwerp dat de ondernemer aanlevert. Voorbeeld richtlijnen drankenkaart:

1.         Minimaal 5 dranken van merk A met juiste omschrijving,

2.         Eén sfeer afbeelding van merk A.

Voldoet de opmaak aan alle richtlijnen? Dan zorgen wij ook voor de financiële afwikkeling. Bij akkoord stuurt Menuez een e-mail naar de ondernemer met het verzoek zijn IBAN-nummer in te vullen. De ondernemer ontvangt het afgesproken bedrag en de creditnota binnen twee weken.

 

Wil jij je klanten ook een financiële vergoeding bieden?

Ben je benieuwd hoe ook jij als merk je kosten en voorraadbeheer kunt verlagen, en tegelijkertijd je lokale zichtbaarheid kunt vergroten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts delen met plezier hun kennis en ervaring.

https://go.oncehub.com/DemoMenuez.